joris van dijck

Joris Van Dijck klaar voor verovering Limburg

Joris Van Dijck, een traditierijk familiebedrijf dat heftrucks en ander rollend materieel voor logistieke doeleinden verkoopt, verhuurt en onderhoudt, is sinds kort de nieuwe structurele partner van Made in Limburg. “Voor ons is dit een uitstekend kanaal om onze naambekendheid en reputatie verder uit te dragen”, zegt afgevaardigd bestuurder Chris Van Dijck.

Joris Van Dijck bestaat al sinds 1958 en heeft het hoofdkantoor in de Kempen (Herentals). De onderneming heeft een breed gamma van onder meer vorkheftrucks, reachtrucks, transpaletten, hoogwerkers, schaarliften, schrob- en veegmachines. Deze worden zowel aangeboden voor de verkoop (nieuw en tweedehands), als voor de verhuur op korte en lange termijn (via dochterbedrijf JVD Trading). Een eigen herstel- en onderhoudsdienst, die ook ter plaatse bij de klant komt, maakt de service compleet.

3 generaties
Met Jo, de zoon van Chris en kleinzoon van Joris, is momenteel al de derde generatie actief in het familiebedrijf. “In onze regio zijn we uitgegroeid tot een gekende en betrouwbare partner voor zowel grote ondernemingen als kmo’s”, vertelt Chris Van Dijck. “Dat hebben we vooral te danken aan de constante focus op service en kwaliteit. Dat zijn geen holle woorden, maar een engagement waar we elke dag met ons hele team aan werken. Onze machines zijn cruciaal voor de continuïteit bij onze klanten, en dan moeten ze kunnen terugvallen op een ervaren partner die doet wat hij belooft.”

Profilering
Vanuit de Kempen wil Joris Van Dijck het werkdomein verder uitbreiden naar Limburg. “We hebben in de provincie Limburg al heel wat belangrijke klanten, die ons met veel enthousiasme aanbevelen bij andere zakenrelaties. Zo is de bal aan het rollen gegaan. Om deze positieve evolutie te ondersteunen, doen we graag een inspanning naar onze verdere profilering. We denken dat Made in Limburg daarvoor een uitstekend kanaal is. Het is een medium dat we zelf al heel lang volgen en interessant vinden. We lezen veel berichtgeving over zowel bedrijven waar we nu al nauwe banden mee hebben, als over potentiële partners in de toekomst. We kijken uit naar een fijne samenwerking!”