LWB nieuw

LWB vindt nieuw elan na overdracht

Nadat Johny Leten en Bregt Vanzonhoven de fakkel in ontvangst mochten nemen van stichter Danny Vanzonhoven, heeft loonadministrator LWB een verjongingskuur ondergaan. Het duo koestert uitbreidingsplannen, zowel op vlak van infrastructuur als extra werknemers.

LWB (Loon- en WeddeBeheer) werd in 1996 opgericht door Danny Vanzonhoven. Hij bouwde de dienstverlening uit naar een klantenbestand van zo’n 2.000 adressen, voornamelijk Limburgse kmo’s. In 2006 werd het bedrijf verkocht aan SD Worx, maar Vanzonhoven kon desondanks de zelfstandigheid behouden. Vorig jaar werd een wissel aan de top doorgevoerd. Bregt, de zoon van Danny, kreeg samen met Johny Leten de bedrijfsleiding in handen. Meteen het sein voor een drastische verjonging.

“Eén van de beslissingen was om onze doelgroep te verbreden”, legt Bregt Vanzonhoven uit. “Dit heeft ons geen windeieren gelegd. Het gevolg is dat we voor de komende jaren uitbreidingsplannen hebben, zowel naar extra ruimte als medewerkers.”

Als symbool van de vernieuwing, werd de ‘branding’ van LWB aangepast. “De nieuwe visuele identiteit is een uiting van onze eigentijdse bedrijfscultuur”, aldus nog Vanzonhoven jr. “Dynamiek en transparantie, die kernwaarden moeten altijd en overal in terugkomen.”

LWB telt vandaag 25 medewerkers.