BCT Corda

Internationaal softwarehuis slaat tenten op in Limburg

BCT, een internationaal bedrijf dat een softwareplatform heeft ontwikkeld voor de administratieve vereenvoudiging van organisaties, heeft als Vlaamse uitvalsbasis gekozen voor de Corda Campus.

BCT is gespecialiseerd in ‘Enterprise Information Management’, zeg maar het digitaliseren van de hele papierwinkel die bedrijven en overheidsinstellingen te verwerken krijgen. De software voor facturatie, archivering, communicatie, enzovoort, wordt vooral aangeboden bij gemeentebesturen. De afgelopen 30 jaar werden er zo’n 800 klanten bediend.

Nu het bedrijf ook in België actief is, werd er gezocht naar een vaste uitvalsbasis. De keuze is gevallen op de Corda Campus, waar in het gebouw A een oppervlakte wordt gehuurd. “Van hier uit gaan we ons focussen op de Vlaamse stads- en gemeentebesturen, waarvoor we een ‘mid-oplossing’ hebben ontwikkeld”, zegt marketeer Tessa Kurent. “Deze dient vooral om de communicatie met de burger te optimaliseren.”

Waarom de Corda Campus? “We zijn een voorstander van samenwerking en co-creatie en zien deze principes sterk terugkomen in het concept en de missie van de Corda Campus”, zo luidt het.