GrowatBattery

De batterijen van Gutami Solar helpen uw energie opslaan

Bedrijven zullen door de gewijzigde wetgeving in de toekomst meer moeten inzetten op een kostenbesparend energieverbruik. Hierdoor zal ook het opslaan van energie aan belang winnen. “Omdat de overheid vooral inspeelt op zonne- en windenergie zal het idee om de energieopslag in batterijen te subsidiëren de juiste manier zijn om particulieren en ondernemers te overtuigen om de nodige uitgaven hiervoor te voorzien,” klinkt het bij Gutami Solar.

“Energieopslag door middel van batterijen zal een oplossing bieden voor bedrijven met zonnepanelen. Zijn kunnen dan ’s avonds of ’s nachts de overtollige opgewekte energie van overdag kunnen gebruiken. Hierdoor zal hun eindverbruik aanzienlijk dalen”, klinkt het.

Terugverdientijd

Bij Gutami Solar wijzen ze alvast op het feit dat er in de VS en in Australië meer zonne-installaties geïnstalleerd worden in combinatie met batterij-opslag dan zonder. “Het opslaan of storagen van energie is geen futuristische visie, maar een realiteit die ook wij als ondernemers in ons land veelvuldig zullen gaan toepassen. De prijzen vertonen al een dalende trend zodat de terugverdientijd van een batterijsysteem enkel maar zal dalen. Slimme ondernemers zoeken naar slimme oplossingen. Gutami Solar staat klaar om samen met u naar deze oplossingen te zoeken!”

 

Gutami Solar
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
0032 (0) 11 719300
www.gutami-solar.com
welkom@gutami.com