Zonhovens restaurant krijgt als eerste een smiley

cuisine d eteRestaurant Cuisine d’ été in Zonhoven heeft als eerste in Limburg een ‘smiley’ ontvangen van het Federaal Voedselagentschap. Het nationaal orgaan reikt die onderscheiding uit aan horecazaken die met succes een traject op vlak van hygiëne, voedselveiligheid en –traceerbaarheid hebben doorlopen.

“Ons hele team is er erg fier op,” zegt Johan Segers. “De drempel om de hele procedure van erkenning te volgen lijkt heel hoog, maar eens je er mee bezig bent, wil je uiteraard resultaat zien. Er zijn ook heel wat tools die je hierbij helpen, zodat het beslist voor veel collega-restaurateurs mogelijk moet zijn om het label ook te behalen.” Voor Cuisine d’ éte betekent de smiley een teken van betrouwbaarheid en professionalisme. “Zeker nu de resultaten van iedere inspectie publiek toegankelijk worden via Foodweb, is het voor ons een absolute meerwaarde. Ik kijk er alvast naar uit om mijn horeca-collega’s te kunnen ondersteunen in hun smiley-project.”