Tim Peeters en Silke Nuyts Spar Zammel Tim Peeters en Silke Nuyts staan klaar om de klanten te ontvangen in Spar Zammel. Foto: Colruyt Group

Spar Zammel zit in een nieuw kleedje en heropent op 31 oktober

Op donderdag 31 oktober opent Spar Zammel opnieuw de deuren. De Geelse buurtsupermarkt onderging gedurende 3 weken een volledige metamorfose en behoort daarmee nu tot de nieuwste generatie Spar Colruyt Group-winkels. Lekker vers, lokaal en duurzaam staan er centraal.

Ondernemers Silke Nuyts, Tim Peeters en hun team staan helemaal klaar om hun klanten weer te verwelkomen in de volledig vernieuwde winkel. “De winkel was erg verouderd en vernieuwing was aan de orde”, legt Silke uit. “Een jaar lang hebben we goed geluisterd naar de wensen en noden van onze klanten. Daarmee zijn we aan de slag gegaan.” Met een vernieuwde gevel en inkom langs buiten en een volledige andere inrichting binnen, zet Spar Zammel in op nog meer winkelgemak.

Bekende gezichten

Het team van Spar Zammel bestaat uit 4 medewerkers uit de streek. Allemaal staan ze te popelen om aan dit nieuwe hoofdstuk van hun Spar-verhaal te beginnen. Aan het roer staan Silke Nuyts (35) en Tim Peeters (43). Misschien geen onbekenden in de buurt, want het duo werkt al vele jaren samen in Spar Tongerlo, waar Tim bovendien zelfstandig ondernemer van is.

“We merkten dat het nieuwe concept van Spar aansloeg in de winkel in Tongerlo. We hebben er dus het volle vertrouwen in dat dit in Zammel ook het geval zal zijn”, vertelt Tim. En dat concept legt de focus op lekker én vers. Producten van de verstoog worden geproduceerd in Spar Tongerlo en naar Zammel gebracht, verpakt in beschermende atmosfeer waardoor ze langer vers blijven zonder smaak te verliezen.

Lokale Producten

Klanten kunnen in Spar Zammel genieten van een nieuwe bakkerij en ook lokale producten zullen zeker niet ontbreken in het assortiment. Zo vinden klanten bijvoorbeeld ambachtelijke producten van hoeveboerderij De Melkweg en roomijs van Van Doninck.

Hoewel Spar Zammel pas op 31 oktober z’n deuren heropent, is iedereen alvast welkom op woensdag 30 oktober van 18 tot 21 u. voor de feestelijke openingsreceptie.