Docks Bruxsel Foto: IF WMH Project

Docks Bruxsel viert 8ste verjaardag en kondigt nieuwe samenwerking aan

Het Brusselse shoppingcentrum Docks Bruxsel blaast 8 kaarsjes uit. Meer dan 45 miljoen bezoekers hebben sinds 2016 hun weg naar Docks gevonden. Bij het winkelcentrum, dat voortaaan de handen in elkaar slaat met vergader- en werkplekverhuurder IWG,  zijn ze bijzonder fier op hun jubileum en de groei die ze in net geen decennium hebben verwezenlijkt. “Het is opwindend om te zien hoe ver we zijn gekomen”, aldus Peter Todd, oprichter van Portus Retail en Asset Manager van Docks Bruxsel.

“We zijn ontzettend trots op de weg die Docks de afgelopen acht jaar heeft afgelegd. Wat begon als een gedurfde visie, is uitgegroeid tot een ware game-changer in het shopping- en vrijetijdslandschap”, zegt Peter Todd, oprichter van Portus Retail en Asset Manager van Docks Bruxsel, over de groei van het centrum. “Onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie heeft centraal gestaan in deze transformatie, en het is opwindend om te zien hoe ver we zijn gekomen. Als we naar de toekomst kijken, zullen we grenzen blijven verleggen, een ongeëvenaarde ervaring bieden aan onze bezoekers en trouw blijven aan onze milieudoelstellingen.”

Duurzame Werkplekoplossingen

Daarnaast kondigt het Brusselse winkelcentrum een samenwerking aan met IWG, wereldleider in flexibele werkplekken en moederbedrijf van Regus en Spaces. In het huidige veranderende landschap, waarin bedrijven steeds meer belang hechten aan ESG-overwegingen, zal IWG vanaf 1 januari 2025 beginnen met het beheer van de Regus-werkplekken in het winkelcentrum. Zij zullen innovatieve en duurzame kantooromgevingen, coworking-ruimtes en vergaderzalen bieden voor bedrijven en ondernemers. Deze samenwerking benadrukt de inzet van Docks om een dynamische en duurzame community hub te creëren.