Brechtse ondernemers netwerken op jaarvergadering Unizo Groot-Brecht Brechtse ondernemers netwerken op jaarvergadering Unizo Groot-Brecht. Foto: Elke Lamens

Unizo Groot-Brecht verwelkomt zestigtal ondernemers op bedrijfsbezoek en ontvouwt plannen eindejaarsactie

Zo’n zestig ondernemers uit Groot-Brecht woonden woensdagavond de jaarvergadering van middenstandsorganisatie Unizo bij. Na een bedrijfsbezoek lichtte voorzitter Patrick Anthonissen de eindejaarsplannen toe.

Anthonissen is tevreden over de interesse en betrokkenheid van de leden. De vergadering begon met een bedrijfsbezoek aan Stabo in Brecht, onderdeel van het bouwbedrijf Janssens. CEO Jasmien Janssens, de vierde generatie aan het roer, lichtte de rijke geschiedenis en toekomstplannen van Janssens Bouwmaterialen toe. Na het officiële gedeelte was er ruimte om te netwerken voor de ondernemers.

Eindejaarsactie

Tijdens de vergadering lichtte voorzitter Anthonissen alvast een tipje van de sluier over de komende eindejaarsactie. Klanten die lokaal winkelen maken kans om een auto te winnen en krijgen de keuze uit maar liefst vijf auto’s. Daarnaast is er in elke deelnemende handelszaak een aankoopbon van 150 euro te winnen. “Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich melden om deel te nemen aan deze actie. De trekking vindt plaats op 15 januari. Dan worden winnaars van de hoofdprijs en andere prijzen bekendgemaakt.”

Daarnaast vindt er op 15 december een kerstmarkt plaats op het Max Wildiersplein in Sint-Job. Inge Van Looveren, van interieurzaak Decor Van Looveren, neemt ook dit jaar de leiding over de organisatie: “De voorgaande jaren waren een groot succes met 35 standhouders en vele bezoekers die op zoek gingen naar eindejaarsgeschenken. Standhouders zijn nog steeds welkom.”