Lieze Geebelen Helena Vanderzande

Helena en Louis in finale om beste sales te worden

Helena Vanderzande, Head of Sales bij de Hasseltse KMO Proactify, is genomineerd als Business Developer of the Year. Ze neemt het in een finale met 5 op tegen kleppers als Patrick Goris van Cegeka. Nog bij deze Belgian Business Awards heeft Louis Vanstraelen, collega van Helena bij Proactify, zich bij de 5 kanshebbers gewurmd voor de award Young Sales of the Year. Voor beiden kan gestemd worden.

“Als haar werkgever bij Proactify heb ik Helena de afgelopen jaren zien uitgroeien tot een krachtige kracht”, zegt Lieze Geebelen (links op de foto). “Ik heb haar zien binnenkomen als Sales uit de retail (B2C), en we hebben haar klaargestoomd voor de B2B-markt. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar Helena laat zich niet doen en gaat er vol voor als ze iets wil bereiken. In een mum van tijd heeft ze zelfstandig haar klantrelaties opgebouwd. Het is indrukwekkend om te zien hoeveel mensen zij nu kent op netwerkevents. Haar harde werk combineert ze met hobby’s en een fijn gezin met 2 kindjes. Niet evident, maar ze doet het toch maar!”

En Helena heeft nog talenten: “Als Head of Sales benut ze haar vermogen om ons bedrijf vooruit te helpen”, aldus nog Lieze Geebelen. “Ze weet anderen te motiveren, en haar wil om te winnen maakt haar een onvermoeibare kracht in de saleswereld. De nominatie is dan ook een erkenning voor haar harde werk en doorzettingsvermogen.”

Een aanzienlijk deel van de punten die de doorslag geven in deze verkiezing, komt van het grote publiek. “Vandaar mijn warm pleidooi om Helena te steunen en via deze link haar aan te duiden in de categorie Business Developer of the Year.

En ook Louis Vanstraelen kan een mooie onderscheiding in de wacht slepen: De ‘youngster is genomineerd als Young Sales of the Year en neemt het op tegen 4 andere kanshebbers, waaronder Beatta Engels van Cegeka. Ook voor hem kan het grote publiek een stem uitbrengen, zodat tijdens het slotgala één of meerdere onderscheidingen naar Limburgse ondernemingen gaan.