jci vormingsdag 1

Dit was de Open Vormingsdag van JCI Leuven

Afgelopen weekend organiseerde JCI Leuven de Openvormingdag in De Hoorn in Leuven. Met de steun van JCI Vlaanderen werd het een succesvolle editie, die jonge ondernemers en professionals de kans gaf om tenetwerken en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

De Open Vormingsdag kende dit jaar een focus op economie. “Zo begon de dag met een keynote van Raccoons, een Leuvense AI startup, over Generative AI en hoe dit bedrijven operationeel kan helpen, en werd de dag beëindigd met een keynote gegevens door Matty Paquay over ‘veranderen in tijden van TikTok!’” aldus Jo Nijns, vormingsverantwoordelijke van JCI Leuven. De dag werd verder gevuld met workshops, keynotes en trainingen. Wie even wat anders wou, kon ook kiezen voor een bezoek aan Brouwerij De Hoorn van AB Inbev.  Met meer dan 100 aanwezigen spreekt JCI over een succesvolle editie.

“Het was een voorrecht om zoveel ondernemende zielen te verwelkomen in De Hoorn, een locatie die perfect de ondernemingsgeest en bedrijvigheid van Leuven weerspiegelt,” besluit Torben Gering, voorzitter van JCI Leuven.