Stein Wuyts en Jennifer Sleeckx Zaakvoerder Stein Wuyts en district manager Jennifer Sleeckx.

Uitzend- en wervingskantoor Flanders@Work opent nieuwe vestiging in Temse

Uitzend- en wervingskantoor Flanders@Work opent vandaag een nieuw kantoor in Temse. Deze opening toont een sterk geloof in de mogelijkheden binnen de Oost-Vlaamse regio.

Flanders@Work richt zich op werving en selectie voor diverse bedrijven in Vlaanderen. Als onderdeel van Together@Work biedt het bedrijf op maat gemaakte HR-oplossingen, afgestemd op de behoeften van hun klanten. Daarnaast is er Professionals@Work, dat zich specifiek richt op de werving en selectie van hoger opgeleide bediendeprofielen. Flanders@Work heeft nu kantoren in Antwerpen, Beringen, Herentals en Temse.

Met deze uitbreiding in Temse wil Flanders@Work de dienstverlening aan klanten verbeteren, hun aanwezigheid in Oost-Vlaanderen versterken en de bereikbaarheid vergemakkelijken. “De opening van deze vestiging is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf,” aldus Jennifer Sleeckx, districtmanager Antwerpen-Waasland. “Door in de directe omgeving van onze klanten te zijn, willen we hen een betere service aanbieden en sneller inspelen op hun noden en behoeften.”

Voor de opstart in Temse is er bewust gekozen voor een vestiging in een bedrijvencentrum. Deze aanpak biedt de flexibiliteit om in te schatten of deze locatie optimaal is om zowel klanten als sollicitanten efficiënt te bedienen. Zo biedt het bedrijvencentrum een ideale start om de dienstverlening verder uit te breiden en aan te passen aan de specifieke behoeften van de regio.