Nieuw werkvolk bij Team Lewis Annabel Cambien en Elke Didden. Foto: rr

Team Lewis verwelkomt twee nieuwe experts in PR en digitale marketing

PR- en marketingbureau Team Lewis heeft nieuwe krachten aan boord gehaald voor hun Belgische filialen. Annabel Cambien (25) treedt aan als kersverse Campaign Executive en Elke Didden (23) neemt de rol van Digital Campaign Executive op haar.

Delphine De Pauw, Managing Director van Team Lewis  Belgium, is tevreden met de komst van nieuw, fris talent. “Kwalitatieve dienstverlening blijft prioritair voor ons”, zegt ze. “Met Annabel en Elke aan boord kunnen we onze klanten nog meer vaardigheden, kennis en ondersteuning aanbieden. Bovendien brengen hun enthousiasme en frisse ideeën een positieve dynamiek in ons team, en dat juich ik alleen maar toe.”

Annabel en Elke staan te popelen om bij het PR- en marketingbureau aan de slag te gaan.  “Toen ik het team van Team Lewis  ontmoette, wist ik het meteen: ‘ik wil hier werken!’ Vanaf het eerste moment zag ik dat iedereen zich maximaal inzet voor klanten en elkaar”, zegt Annabel Cambien (25). “Bovendien biedt een PR-bureau zoals Team Lewis  veel diversiteit, waardoor ik de kans krijg om met verschillende sectoren in aanraking te komen. Ik sta aan het begin van mijn carrière en hoop die bij Team Lewis  verder te ontwikkelen. Het is dé plek om je vaardigheden te verbeteren en alles over de PR-wereld te leren. Het beste moet nog komen.”

“Tijdens eerdere stages ontdekte ik al snel dat mijn passie ligt bij het creëren van socialemediacontent- en strategieën”, vertelt Elke Didden. “Toen ik zag dat het Digital Team van Team Lewis  een nieuwe teamgenoot zocht, was ik meteen enthousiast! De afwisseling in werk, de diversiteit aan klanten en de levendige bedrijfscultuur trokken me volledig over de streep. Werken in een internationale omgeving met een ambitieus team leek me de perfecte start als pasafgestudeerde. Ik kijk ernaar uit om de volgende stappen te zetten!”