Gala van de Flandrien Het Nieuwsblad Gala van de Flandrien

VIP op het Gala van de Flandrien? Win hier jouw tickets!

Op dinsdagavond 5 november verzamelt de absolute top van zowel het Belgische als het internationale wielrennen in het Silt in Middelkerke voor het Nieuwsblad Gala van de Flandrien 2024. Vier samen met je helden het afgelopen koersseizoen inclusief receptie, show met Karl Vannieuwkerke, walking dinner en afterparty. Maak hier kans op een duoticket voor het Gala van de Flandrien 2024 t.w.v. 490 euro.

Het programma belooft een boeiende avond, met vanaf 18.30u de kruim van het Belgische en internationale wielrennen op de bekende blauwe loper en om 20.00u een fantastische show. Daarop volgen dan ook nog eens om 21.30u een walking dinner en om 23.30u de start van de befaamde afterparty.

Winactie voor onze lezers

Wil jij deze unieke kans niet laten liggen en dat alles vanop de eerste rij meemaken, doe dan zeker mee aan onze wedstrijd! Wil je zeker zijn dat je deze avond kan bijwonen? Dan kan je altijd hier VIP-tickets kopen. Ben je op zoek naar een volledig arrangement met hotelkamer? Mail dan naar  galaflandrien@nieuwsblad.be.