De Kringwinkel Foto: Elke Lamens

Kringwinkels in regio Hageland vieren Dag van de Kringwinkel met verschillende acties

Op zaterdag 19 oktober vieren alle Kringwinkels de Dag van de Kringwinkel en de fysieke en online Kringwinkels in de regio ‘Hageland’ vieren ook mee. Hier staat de 23ste editie niet enkel in het teken van ‘herstel’, je vindt nu zaterdag ook een breed aanbod aan tweedehands spullen inclusief unieke stukken en originele hebbedingen in onze fysieke én online Kringwinkels en we trakteren de klanten ook op hapje en drankje.

Op de Dag van de Kringwinkel pakken de 360 medewerkers van Kringwinkel Hageland graag uit met extra aanbod. Zo wisselt team textiel geleidelijk van seizoen (lente/zomer eruit, herfst/winter erin) en presenteren de teams elektro, huisraad en meubelen, naast hun dagelijkse aanbod, ook unieke stukken en originele hebbedingen op Dag van de Kringwinkel.

LEES OOK. Hét product Made in Vlaams-Brabant: Dit zijn de genomineerden voor onze award!

De fysieke Kringwinkels te Aarschot, Diest, Landen, Tienen en Tielt-Winge hebben al een Dag van de Kringwinkel achter de rug, hier start de verkoop op 19/10 10u. Voor de jongste Kringwinkel te Glabbeek, die pas onlangs de deuren opende, zal het de allereerste Dag van de Kringwinkel zijn. Deze winkel is op zaterdag open van 9-16u en deze uren worden ook op 19/10 aangehouden. De verkoop in de kleinste, maar fijne ‘boetiek’-winkel te Tremelo en in de online winkel Kringshop.be start zelfs nog vroeger. Hier kan iedereen al vanaf vrijdag 18/10 terecht om de nieuwste tweedehands textielcollectie op de kop te tikken of om hun favoriet decoratie, boeken of muziek item te zoeken én te vinden.

Repair Café en Breiatelier in Landen, Deelateljee in Tienen

Partnerorganisatie Repair & Share moedigt op 19/10 (International Repair Day) aan om kapotte spullen een nieuw leven te geven door ze te repareren en dat is een boodschap die Kringwinkel Hageland graag mee uitdraagt. Zo zullen Repair Café Landen en Breiatelier Landen op 19/10 in de namiddag te gast zijn in Kringwinkel (Plus) Landen (Plus = het circulair belevingscentrum inclusief winkel van Kringwinkel Hageland) en zal ‘t Deelateljee Tienen (gereedschapsbibliotheek) aanwezig zijn in Kringwinkel Tienen.