bob verbeeck MIL 4 deel 1

Bedrijf uit Beringen kan Onderneming van het Jaar worden

Op 10 december weten we wie een jaar lang de titel van Onderneming van het Jaar mag dragen. Eén van de vier kanshebbers komt uit Limburg: sportmarketingbedrijf Golazo van ondernemer Bob Verbeeck is door organisator EY tot finalist gebombardeerd.

Onderneming van het Jaar is een unieke bekroning die al even unieke bedrijven in de spotlight zet. Waarom? Niet alleen bewijzen hun cijfers
dat hun ondernemerschap vruchten afwerpt, zij geven ook blijk van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork.

Vorig jaar was het Willy Naessens die met de eer mocht gaan lopen, in 2022 ging Aliaxis met de hoofdprijs aan de haal. Nog een jaar eerder werd bouwbedrijf Aertssen Group tot winnaar uitgeroepen.

En in 2024? Het gaat tussen vier kanshebbers: Drylock Technologies, Montea, X-Fab (de semi-Limburgse chipmaker van Roland Duchâtelet, Françoise Chombar en Rudi De Winter), én Golazo, het Beringse bedrijf actie in de organisatie van sportwedstrijden, sportmarketing, management van topsporters en gezondheidsbegeleiding.

Wie het wordt, dat weten we op 10 december als in Brussel het slotgala georganiseerd wordt. We houden u op de hoogte!