WEBRAND en omygod Lieven Van de Velde (IT1), Mario Van de Voorde (IT1), Kris Peleman (Omygod) en Tom De Bruyn (Omygod).

IT1 neemt grafisch ontwerpbureau Omygod over

ICT-leverancier IT neemt alle activiteiten over van grafisch ontwerpbureau Omygod uit Dendermonde.

IT1 is gespecialiseerd in ICT infrastructuur. Het bedrijf is met WEBRAND ook partner in digitale marketing & ICT-opleidingen voor meer dan 2750 klanten in de B2B en B2GOV markt in Vlaanderen. Het bedrijf maakt deel uit van de Quality Computer Group (Qcom), een groepering van vooruitstrevende en gereputeerde bedrijven binnen de computerbranche. Het team telt een 50-tal mensen. IT1 heeft haar hoofdvestiging in Dendermonde en verder nog kantoren in Gentbrugge, Berchem en Grimbergen.

Omygod is meer dan 17 jaar smaakmaker in online en offline creatieve communicatie, online en offline. Vanuit hartje Dendermonde werkt het bedrijf voor diverse klanten; van overheidsbedrijven en organisaties tot kmo’s en start-ups.

Lees ook: Jan Vriends BV en Lantho nemen FKT over, Ludwig Anthonissen aangesteld als nieuwe bedrijfsleider

WEBRAND is sinds 2007 een zelfstandige divisie binnen IT1. De divisie focust op dit ogenblik websites & webshops, API-koppelingen en digitale marketing noden. De afdeling heeft een 500-tal B2B en B2GOV klanten. Door de overname stijgt dit naar +700 klanten. WEBRAND onderscheidt zich, als one stop digital agency, voornamelijk door een partner te zijn die meedenkt voor, tijdens en na haar projecten.

De persoonlijke aanpak en hoge klantentevredenheid van WEBRAND zijn ook waarden waarvoor klanten bij Omygod terecht kwamen. Daarnaast blonk Omygod voornamelijk ook uit door haar sterke grafische ontwerpen waarmee klanten konden rekenen op een krachtige en doelgerichte identiteit zowel online als offline.

“Met WEBRAND hebben we de perfecte partner gevonden die al onze activiteiten overneemt met de garantie op continuïteit en service naar onze klanten” zegt Tom De Bruyn, bestuurder bij Omygod. “We zijn met deze overname dan ook bijzonder blij om onze klanten te kunnen overhevelen naar WEBRAND, een sterke speler uit onze eigen regio.”