Marry Me Drie Mechelse ondernemers slaan de handen in elkaar en organiseren trouwbeurs.

Mechelse onderneemsters organiseren tweede editie van trouwbeurs met lokale handelaars

Op vrijdag 1 november vindt, na het succes van vorig jaar, de tweede editie van Marry Me Mechelen plaats, dé trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen in Mechelen en de ruime regio. De organisatoren versterken op die manier ook de banden tussen lokale ondernemers door ze samen te brengen op één plaats.

Dit jaar slaan Maya van Ma Lune Bloemdecoraties, Mira van Zo Memento ceremoniesprekers en Chloë van Huis Van Dijck opnieuw de handen in elkaar en organiseren op 1 november de tweede editie van de trouwbeurs Marry Me. De beurs focust op trouwleveranciers uit Mechelen en omgeving, van decoraties tot fotografie, bruidstaarten en live entertainment, je vindt het allemaal onder één dak.

De aanwezige standhouders bieden een breed scala aan diensten en producten, zodat verloofde koppels verschillende opties kunnen verkennen en de perfecte match kunnen vinden voor elk onderdeel van hun trouwdag.

Lees ook: Salons Van Dijck en Zo Memento organiseren trouwbeurs in Mechelen: “Focus op lokale leveranciers”

Het evenement vindt plaats in Salons Van Dijck. Met bekende namen uit de Mechelse regio zoals Cassari, Awardt, Femina, Patisserie Touché, Studio Cara, Voicebox, Simple Comme Bonjour, Zelfiebox, Studio Loupe, Niki’s Bakery, Lesage Bridal, De Stek en Stijn Swinnen, is een veelzijdig aanbod gegarandeerd. “Als kers op de taart deelt Oesters op je Feest tussen 14 en 16 uur heerlijke oesters uit.”

Exclusieve tombola

“We organiseren dit jaar ook een exclusieve tombola met geweldige prijzen, aangeboden door onze standhouders. Verloofde koppels die zich inschrijven en aanwezig zijn op de beurs, maken kans op prachtige cadeaus.” Wat kun je zoal winnen? Een lingeriesetje van Femina, een gratis fotoalbum bij Stijn Swinnen, een live openingsdans van Marijke Van Nimmen, kortingen op je huwelijkskapsel en geschenkbonnen van diverse standhouders.

De organisatoren willen met Marry Me Mechelen niet alleen een inspirerende beurs creëren, maar ook de samenwerking tussen lokale trouwleveranciers versterken. Het evenement is gratis toegankelijk na registratie op de website.