Glowi

Glowi mag zich bij Europese top qua werkgevers rekenen

Niet alleen Democo, maar ook de Limburgse dienstengroep Glowi heeft zich in de top 100 genesteld van de beste werkgevers in Europa. De groep van Jo Mellemans en Elly Huysmans, waartoe bedrijven behoren als Het Poetsbureau, RCA, Motmans & Partners en Captain Work, bekleedt positie 93 in de lijst.

In de top 100 prijken 5 puur Belgische bedrijven: Bank van Breda, Pauwels Consulting, Schoenen Torfs en twee Limburgse: Glowi en Democo. Daarnaast ook nog een aantal ondernemingen met belangrijke filialen in ons land, zoals Robert Half, Hilti, Abbvie en DHL.

Wat Democo ervan vindt, kon u eerder deze week al lezen (via deze link):

Maar ook in Beringen, bij Glowi, hing de vlag buiten van trots: “Deze erkenning betekent veel voor ons, want het toont aan dat onze medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen bij Glowi”, aldus Elly Huysmans en Jo Mellemans, oprichters en co-CEO’s van Glowi. “Het is dankzij hun inzet en positieve houding dat we dagelijks een bedrijfscultuur kunnen creëren waarin iedereen kan groeien en zich thuis voelt.”

“Het is een bekroning om elke dag stappen te blijven zetten als werkgevers,” voegt Martine Daenen, Chief People Officer bij Glowi toe. “Niet toevallig is ‘Anders en Beter’ een leuze die we graag hanteren binnen Glowi. Het houdt ons scherp en noopt ons continu op zoek te gaan naar verbeteringen als werkgever en als werkplek.