huis van de geuze

Vlaams-Brabantse webwinkel Het Huis van de Geuze genomineerd voor twee e-commerceprijzen

Begin november worden de winnaars van de jaarlijkse Becom Awards bekendgemaakt. Met deze Belgische e-commerceprijzen wil sectorfederatie Becom de webwinkels in de kijker plaatsen die bijdragen tot het succes van online shopping in ons land. Een van de genomineerden is Het Huis van de Geuze. Deze webshop biedt streekproducten aan uit het Pajottenland en de Zennevallei. De Vlaams-Brabantse webwinkel werd genomineerd in twee categorieën: ‘Best Concept Award’ en ‘Beste kleine webshop’.

Het Becom-keurmerk staat voor betrouwbaar en veilig online winkelen. “Zelfs het voldoen aan de eisen van de nieuwste Europese regelgeving werd mee onder de loep genomen. Daarom mogen we naast het Belgische kwaliteitslabel meteen ook het E-Commerce Europe Trustmark op onze homepage zetten”, zegt Yves Panneels, eigenaar van Het Huis van de Geuze. “Door op het kwaliteitslabel te klikken kan een online bezoeker de betrouwbaarheid van de webshop checken. Zo ziet de consument in één oogopslag wie verantwoordelijk is voor de webshop, of de webwinkel in orde is met de geldende wetgeving en of de webshop veilig handel drijft.”

De voorbije twee jaar werd veel geïnvesteerd in veiligheid en efficiëntie. “Dankzij die inspanningen zijn we erin geslaagd om onze webshop naar een nog hoger niveau te tillen. De administratie en facturatie werden geautomatiseerd. Het voorraadbeheer gebeurt in real-time”, legt de zaakvoerder uit. “Voor ons zijn het onderhouden van goede relaties met lokale brouwers en een vlotte service naar onze klanten toe heel essentieel. Wat Het Huis van de Geuze onderscheidt van andere webshops, is de bereikbaarheid. Hoewel de bestellingen enkel online kunnen worden doorgegeven, zijn wij via e-mail en zelfs telefoon heel gemakkelijk bereikbaar voor wie persoonlijk advies wenst”.