L’Alliance Business Park Het nieuwe kantoor van Inetum België in Eigenbrakel

Inetum België versterkt betrokkenheid bij de Waalse en Brusselse markt met nieuw kantoor in Eigenbrakel

Inetum, een Europese leider in digitale diensten en oplossingen, kondigt de opening aan van een nieuw kantoor in Eigenbrakel. Dit is een belangrijke stap in de strategie van het bedrijf om dichter bij zijn klanten en medewerkers in de Waalse en Brusselse regio te staan en hen beter te ondersteunen. Deze uitbreiding benadrukt de toewijding van Inetum aan de lokale markt en zijn inzet om aanwezig te zijn waar zijn klanten actief zijn.

Het kantoor in Eigenbrakel, gelegen in het dynamische L’Alliance Business Park, wordt de thuisbasis voor 350 van de 1500 werknemers in België. Door de centrale ligging is het kantoor goed bereikbaar voor zowel medewerkers als klanten, met vlotte verbindingen naar het openbaar vervoer en de Brusselse ring. Bovendien ligt het kantoor gunstig voor internationale klanten, met Zaventem en het station Brussel-Zuid op korte afstand.

“De Waalse en Brusselse markten zijn essentieel voor de groei van ons bedrijf, en we zijn dan ook blij dat we hier weer een kantoor openen”, zegt Johnny Smets, General Manager van Inetum België. “Na de opening van ons nieuwe hoofdkantoor in Mechelen binnenkort, laat het kantoor in Eigenbrakel duidelijk zien dat we inzetten op nabijheid. Door dicht bij onze klanten te zijn, kunnen we hun behoeften beter begrijpen en innovatieve oplossingen leveren die hun bedrijf vooruithelpen.”

Net als de andere kantoren van Inetum in België, krijgt dit kantoor een modern werkruimteontwerp om samenwerking en innovatie te bevorderen. De ruimtes worden geoptimaliseerd voor de flexibele manier van werken van Inetum, zodat medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze willen.