Rauwse Hoeve Zakenkantoor Wellens & Peeters Foto: Zakenkantoor Wellens & Peeters

Rauwse Hoeve maakt plaats voor zakenkantoor

Voor Zakenkantoor Wellens & Peeters breekt een spannende tijd aan. Maandag is het officiële startschot gegeven voor de bouw van een nieuw kantoor. Dat zal worden opgetrokken op de site van de voormalige horecazaak Rauwse Hoeve aan de Zuiderring in Mol.

Taverne Rauwse Hoeve vormde decennialang een vertrouwd beeld aan het kruispunt van de Zuiderring met de Postelsesteenweg. De voormalige horecazaak ging maandag onder de sloophamer. Dit bijzondere moment werd gevolgd door Raf Wellens en Senne Peeters. De zaakvoerders van Zakenkantoor Wellens & Peeters zullen op die locatie immers hun nieuwe kantoor bouwen.

“We zijn met Zakenkantoor Wellens & Peeters gevestigd langs de Kiezelweg maar barsten daar uit onze voegen”, verklapt Raf Wellens. “Het huidige kantoor werd in 2006 gebouwd in het centrum van Mol-Rauw. Ons team bestond destijds uit drie mensen terwijl we nu over tien medewerkers beschikken. In de laatste zes jaar realiseerden we veertien overnames van verzekeringsportefeuilles en groeide het kantoor exponentieel.”

Lees ook: Zesde overname voor Wellens & Peeters op drie jaar tijd

Raf Wellens en Senne Peeters kozen niet toevallig voor de site van Taverne Rauwse Hoeve als hun nieuwe thuisbasis. “De ligging is uiteraard een enorme troef”, aldus nog Raf Wellens. “Langs de Zuiderring passeren dagelijks 20 tot 25.000 wagens. De visibiliteit is dus groot en we zullen er ook beschikken over een ruime parking. Daarnaast zullen we centraal gelegen zijn om onze service aan huis te bieden.”