Higenius & LW cleaning kopie

LW komt onder vleugels van Higenius

LW Cleaning, het bedrijf met specialisatie in glasreiniging, behoort voortaan tot Higenius Groep uit Genk. Zaakvoerder Louis Wolfs blijft aan boord en zal voor Higenius de volledige tak gaan leiden voor de reiniging van ramen, zonnepanelen en gevels.

LW staat voor Louis Wolfs, de oprichter en zaakvoerder van LW Cleaning. Hij is een vakman, met meer dan 30 jaar ervaring op de teller in diverse reinigings- en onderhoudswerkzaamheden. Om de klanten een breder aanbod te bieden en nog sneller op de wensen in te spelen, gaat LW Cleaning een partnership aan met Higenius Groep. Deze bedrijvengroep onder leiding van de familie Vandeweyer bestaat uit een tiental ondernemingen met elk hun specialisatie in diensten als reiniging, onderhoud, hospitality en vastgoed.

“Door de krachten te bundelen komen we bij onze klanten nog sterker voor de dag”, zeggen Louis Wolfs (LW Cleaning) en Michiel Vandeweyer (Higenius Groep). “De specialisatie en ervaring van het LW-team, aangevuld met de stevige structuur, organisatie en capaciteit van Higenius Groep, is een combinatie die zorgt voor een ultieme klantenservice. Een constructie waar iedereen beter van wordt, dus gaan we er met 200% goesting vol tegenaan!”