The Ranch – Quartier Bleu 03102024 (2) kopie

The Ranch trekt naar Quartier Bleu

Om rood aan te lopen van de inspanningen moet je voortaan in Quartier Bleu zijn. 'High Performance Center' The Ranch huurt er vanaf januari een pand van bijna 1.000 vierkante meter

The Ranch is geen klassieke fitnesszaak, maar een zogenaamd Health Performane Center. De leden kunnen er niet alleen krachttraining en bewegingsoefeningen doen, er is tevens aandacht voor begeleiding op vlak van voeding, slaap en mentale gezondheid.

The Ranch verlaat weldra de bestaande ruimte in Hasselt om te verhuizen naar Quartier Bleu. Midden in de retail- en horecazone wordt een ruimte van 880 m² in gebruik genomen.

“We onderscheiden ons door de bredere benadering van gezondheid en welzijn,” zegt Nayib Lagouireh, zaakvoerder van The Ranch. “In ons nieuwe Health Performance Center bieden we het hele spectrum van fysieke en mentale begeleiding aan. De filosofie van The Ranch is dat mentale helderheid en langdurige energie net zo belangrijk zijn als fysieke kracht. De nieuwe locatie, met zijn centrale ligging en dynamische sfeer, moet een omgeving creëren waarin leden zowel fysiek als mentaal sterker kunnen worden.”

Na 5,5 jaar in Hasselt is The Ranch dus klaar voor een volgende stap. Begin 2025 zullen de deuren van de nieuwe locatie officieel opengaan.