insaver-3-1024×537

Insaver duikt in nieuwbouw

Insaver, het bedrijf uit de Luminus-groep dat instaat voor de verkoop en installatie van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen en een slimme sturing van deze assets, neemt officieel zijn intrek in een nieuwbouw in Houthalen-Helchteren.

Dit weekend vindt de inhuldiging plaats van het nieuwe gebouw: een scharniermoment voor Insaver, dat in 2012 werd opgericht als installateur van zonnepanelen, maar inmiddels is uitgegroeid tot een allround speler in toepassingen voor hernieuwbare energie.

Het nieuwe gebouw biedt plaats voor kantoren en magazijnen en is -uiteraard- zelf uitgerust met zonnepanelen, een batterij, warmtepomp, regenwaterrecuperatie, enzovoort. Een toonzaal op zich dus… Het gebouw is voor de monitoring van installaties bij klanten, uitgerust met een controlekamer waar experts live de werking op afstand kunnen volgen en beheren.

Om de verwachte groei vorm te geven is Insaver nog op zoek naar bijkomende medewerkers. Ze kunnen alvast kennismaken met het bedrijf tijdens de Openbedrijvendag, waar de onderneming zondag aan deelneemt.