De Belser

Optiek De Belser blikt terug op feestelijke heropening en kijkt vooruit met nieuwe collectie

Nu de zaakvoerders van Optiek De Belser in Herentals bekomen zijn van de feestelijke heropening, vliegen ze uit de startblokken met gloednieuwe collecties. Maar eerst bedanken ze hun klanten tijdens het Weekend van de Klant.

Na enkele weken van intense verbouwingen organiseerde Optiek De Belser op 14 september een heropeningsreceptie om de vernieuwingen in de zaak in Herentals te vieren. “We hebben enorm genoten van deze dag en willen iedereen bedanken die aanwezig was.”

 

Heropeningsreceptie Herentals

De Belser
De Belser
De Belser

En dat bedanken doen ze op zaterdag 5 en zondag 6 oktober tijdens het Weekend van de Klant. “Dit is het moment om onze waardering voor onze trouwe klanten te tonen.” Wie dat weekend langsgaat bij de winkels in Herentals of Tervuren, geniet van exclusieve aanbiedingen, verrassingen en persoonlijke advies. Klanten kunnen er ook ineens de nieuwste collecties ontdekken.

Nieuwe collectie

Een van de nieuwe collecties is Valley Eyewear, dat bekend staat om zijn gedurfde en opvallende ontwerpen. Dit Australische merk is perfect voor wie graag een statement maakt met zijn bril. Met hun artistieke flair en innovatieve vormen zijn de brillen van Valley Eyewear een must-have voor modebewuste brildragers.

Peter & May brengt dan weer een unieke combinatie van minimalisme en avant-gardistische stijlen. Dit Parijse merk staat bekend om zijn speelse maar verfijnde ontwerpen, met een subtiele twist.

Nieuwe collectie

De Belser
De Belser