Maister pink building

West-Vlaamse marketingbureaus Maister en Skinn bundelen de krachten

ROESELARE - Het Roeselaarse Maister (in de regio onder meer bekend van zijn in pink geschilderde kantoor) en het Brugse Skinn gaan vanaf januari verder onder één en dezelfde koepel. Beide marketingbureaus hebben in de loop der jaren een hele reputatie opgebouwd op vlak van excellentie in hun domein.

“Met veel enthousiasme wil ik je laten weten dat Maister een spannende nieuwe fase ingaat door de krachten te bundelen met Skinn”, zo laat Bram Couvreur, het creatieve brein achter Maister, weten in een schrijven. “Deze fusie betekent veel meer dan een samenwerking tussen twee sterke bedrijven, het is het begin van iets groters. Een nieuw geheel waarin creativiteit en strategie elkaar versterken om nog meer waarde te bieden aan onze klanten. Maister blijft de creatieve motor, met onze focus op conceptontwikkeling. Door samen te werken met Skinn tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. Van branding, architectuur- en interieurconcepten tot digital development: we bieden nu een 360-graden aanpak die bedrijven en merken in elke fase van hun ontwikkeling kan versterken.

Bij Skinn werken een 40-tal mensen, bij Maister een 50-tal personen. Ze werden de voorbije dagen ingelicht over het nieuwe avontuur. Aan de hele operatie is een maandenlange voorbereiding vooraf gegaan. Bram Couvreur blijft samen met Kurt De Vlieghere zaakvoerder van de nieuwe combinatie. Ruth Bossuyt van Skinn zal per 1 januari 2025 de rol van CEO van de groep op zich nemen.