Schermafbeelding 2024-10-02 om 17.54.54

Gekende ondernemers realiseren samen nieuw bedrijvenpark

Aan de Diepenbekerweg in Hasselt ontwikkelen de Limburgse bedrijven Vestio, Machiels en De Coster het nieuwe bedrijvenpark Pietelpark. Deze nieuwe bedrijfsterreinen (te koop) en gebouwen (ook te huur) variëren van 250 tot 5.000 m2.

De bedrijfssite Pietelpar, gelegen net buiten de Grote Ring, richting Diepenbeek, is klaar voor uitbating. De wegenis is aangelegd en ook de nutsvoorzieningen zijn in gebruik. De bedrijfsgronden kunnen nu verkocht worden en zijn klaar voor ontwikkeling.

“Elke onderneming is anders waardoor de vraag naar KMO-ruimte voor ondernemers ook altijd anders is”, vertelt Ed Somers van Vestio. “Daarom bieden we geen vaste formule aan, maar denken we mee op maat van onze klanten. Is er nood aan 1 grote unit of wil men liever modulair inzetten voor groei in de toekomst. We denken graag mee.”

“We bouwen bedrijfsruimtes op maat van de klant die dan verkocht of verhuurd zullen worden. Indien de koper graag zelf de regie van de bouw in handen houdt, kan dat natuurlijk ook en verkopen we enkel de bouwgrond”, gaat Louis Machiels verder.

“Als Limburgse ondernemers begrijpen we maar al te goed de grote nood aan KMO-zones. Met Pietelpark komen we zo tegemoet aan de vraag naar flexibele units. Door de diversiteit in het aanbod van 250m2 tot 5.000 m2 kan elke ondernemer bij ons terecht en vullen we zo het tekort aan bedrijfsruimtes in Midden-Limburg in”, besluit Dominique De Coster.