Santévet Foto: Santévet

Specialist in huisdierenverzekeringen Santévet brengt primeur op de markt met Payvet

Santévet, de ziektekostenverzekeraar voor huisdieren, heeft zijn aanbod op de Belgische markt gerevolutioneerd met een gloednieuwe service: Payvet. Het geeft baasjes de mogelijkheid om bij elk bezoek aan de dierenarts 100% van de kosten voor de verzorging van hun trouwe metgezellen direct voorgeschoten te krijgen.

Sinds 1 september profiteren alle baasjes die een huisdierenverzekering hebben bij Santévet van een vernieuwing. Santévet introduceert een gloednieuwe service op de Belgische markt om hen financieel te ondersteunen: Payvet. Het biedt eigenaars een gratis betalingsfaciliteit aan voor de dierenartskosten van hun trouwe metgezellen.

Concreet geeft Payvet iedereen die zijn of haar huisdier bij Santévet verzekert toegang tot een onmiddellijk voorschot op alle dierenartskosten, om niet bij elk bezoek aan de dierenarts meteen grote bedragen te moeten betalen.

App

Payvet is volledig geïntegreerd in de Santévet-app. Vanuit je persoonlijk account kan je aan het einde van een dierenartsbezoek een Payvet-aanvraag versturen, in plaats van een gewone betaling te doen. De dierenarts vult die aanvraag aan en bevestigt ze. Santévet schiet binnen de 48 uur 100% van de factuur voor. Zo hoeven baasjes alleen maar te denken aan het welzijn van hun dieren en zich geen zorgen te maken over de kosten.

De Santévet-groep werd opgericht in 2003 en is actief in België, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië. Het bedrijf telt in België zo’n 30.000 klanten en verzekerde sinds de oprichting 50.000 dieren.