Van Zon_Nand-1

Na lucratief aanbod voor frituren, zijn nu restaurants aan de beurt

Snackdeals, het concept uit de stal van Horeca Van Zon dat goedkope diepvriessnacks aanbiedt aan frituren, gaat nu met RestoDeals een aanbod lanceren voor restaurants. Zitten achter deze operatie: ondernemer Steven Van Ham én Nand Peeters, zoon van Marion Van Zon.

“Na de succesvolle start van het online platform SnackDeals, volgt er een nieuwe telg: RestoDeals”, zegt Nand Peeters, de zoon van Marion Van Zon (Van Zon Horeca), die destijds van start ging met de verkoop van diepgevroren snackpakketten aan frituristen en andere snackbaruitbaters. “Het principe is hetzelfde: we bieden een breed assortiment van voedingsproducten van A-merken aan, en dit aan héél scherpe prijzen. Denk aan producten als rundercarpaccio, lamskoteletjes, steaks en scampi’s: binnen de 5 dagen na bestelling wordt het order aan huis geleverd bij cateraars en restaurateurs uit ons netwerk.”

Steven Van Ham, de drijvende kracht achter RestoDeals, preciseert: “Vanuit onze ervaring weten we precies wat horecaprofessionals willen: een interessant aanbod van kwalitatieve basisproducten. Een chef heeft geen tijd heeft voor gedoe. Hij wil gewoon goede producten bestellen, ze snel in huis hebben én vooral niet te veel betalen om marge te kunnen realiseren.”