Banner

The Fashion Store brengt sfeer van de modeweken naar België met eigen modeshow

Voor fashion capitals als New York, London, Parijs en Milaan zijn september en oktober dé modemaanden. Maar ook in België valt binnenkort de modesfeer op te snuiven. The Fashion Store in Veerle (Laakdal) brengt de modeweken namelijk naar België. De multimerkenketen trapt het herfst/winterseizoen af met een exclusieve next level Fashion Show, waar 26 modellen meer dan 100 inspirerende silhouetten showen op de catwalk.

Met de modeshow brengt de kledingwinkel de vibe van de modeweken naar de klanten. “Het wordt een totaalbeleving. Terwijl onze klanten een exclusieve show bijwonen, genieten ze van ontbijthapjes, drankjes, een heerlijk koffietje aan de bar én een goodie bag”, vertelt Mayke Nooteboom, general manager bij The Fashion Store. “Na de modeshow is er tijd om de getoonde outfits ook zelf uit te proberen en naar hartenlust te shoppen.”

De modellen, professionele mannequins en fashionista’s zoals Cynthia Reekmans, Julie Houtman en Katrien Verhoeven, tonen de nieuwste herfst-, winter- en partylooks, zowel voor mannen als vrouwen. Terwijl ze gracieus over de catwalk paraderen, trakteren ze de toeschouwers op meer dan 100 inspirerende silhouetten van merken als Senso, MbyM, Guess, Antwrp, PME, MAC, Tommy Hilfiger, Jack&Jones, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles en Selected Homme en nog veel meer.

De modeshow vindt plaat op 6 oktober in de winkel van The Fashion Store in Veerle. Modeliefhebbers zijn er welkom vanaf 10 uur. De modeshow gaat van start om 10.30 uur. Een toegangsticket kost 15 euro en zijn verkrijgbaar op de webshop van The Fashion Store. Voor dat bedrag krijg je toegang tot de show, ontbijthapjes, koffie, drankjes en een goodie bag.