JuuNoo CEO bij Hangar K

Slechts 5 West-Vlaamse namen in de Deloitte top 50 met snelst groeiende techbedrijven

KORTRIJK - Deloitte Private heeft de namen bekendgemaakt van de genomineerden voor de 11e editie van de Technology Fast 50 in België. Die lijst bevat de 50 snelst groeiende technologiebedrijven. De klassering wordt opgemaakt op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Slechts vijf West-Vlaamse bedrijven haalden de top 50. Het gaat om BrightAnalytics (Hooglede), Effitrax en Jobtoolz uit Kortrijk, Huswell uit Brugge en JuuNoo (zie foto) uit Zwevegem.

Tijdens de Fast 50 Awards Ceremony van dit jaar (op 24 oktober aanstaande) brengt Deloitte Private de belangrijkste spelers uit de Belgische techscene samen, en helpt zo het netwerk van de technologie-ondernemers uit te breiden. Door start-ups en scale-ups in contact te brengen met beursgenoteerde ondernemingen en familiaal geleide bedrijven, investeerders en ondernemers, wil Deloitte Private de kruisbestuiving stimuleren en de technologische innovatie verder aanmoedigen in het dynamische Belgische scale-up ecosysteem.

Passie maakt het verschil

“Na tien jaar lang honderden gedreven ondernemers verwelkomd te hebben bij de preselecties voor Rising Star, is het opmerkelijk dat de start-up scene in België ons blijft verrassen en inspireren”, zegt Yannick Van den broeke, programmadirecteur Technology Fast 50. “De deelnemers van dit jaar, en in het bijzonder de finalisten, hebben zonder twijfel het potentieel om een impact te maken met hun innovatieve producten of diensten en met hun passie het verschil te maken.”

Nog dit: bij de coming stars wist geen enkel West-Vlaams bedrijf zich te onderscheiden voor de eindselectie van tien.