Wouter van Melkebeek Wouter van Melkebeek

Leuvens communicatiebedrijf Primetime Group breidt signingafdeling uit met overname van AXIS Printing

Primetime Group nv, een Leuvens communicatiebedrijf, kondigt de overname aan van AXIS Printing. Deze strategische uitbreiding versterkt de signingafdeling van Primetime Group, Stand-By Signing.

Stand-By Signing, al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in belettering, grootformaat printing, spandoeken en displays, integreert de expertise van AXIS Printing uit Herent. “Dankzij deze fusie kunnen we onze klanten een nog breder scala aan producten en diensten bieden”, aldus Carl Van Tongerloo, gedelegeerd bestuurder van AXIS.

De activiteiten van AXIS worden ondergebracht in een nieuw, modern bedrijfsgebouw aan de Tiensesteenweg in Korbeek-Lo. Op deze locatie zullen twaalf medewerkers zich inzetten voor de verdere ontwikkeling van innovatieve signingoplossingen.

 

 

“Deze overname, samen met onze investering in het nieuwe bedrijfspand, onderstreept ons vertrouwen in de groei van de signingafdeling”

Wouter Van Melkebeek, gedelegeerd bestuurder van Primetime Group

Naast Stand-By Signing biedt Primetime Group een breed scala aan diensten, waaronder uitgeverij Themamedia, communicatiebureau Remy Communication en marktonderzoeksbureau Mas Research. Daarnaast organiseert het bedrijf de populaire woonbeurzen Ideaal Wonen.