Lombard Odier Denis Pittet (Managing partner van Groupe Lombard Odier), Geoffroy Vermeire (Managing Director van Lombard Odier in België) en Frédéric Praz (Hoofd Private Banking voor de regio Frankrijk België en Luxemburg).

Lombard Odier opent een nieuw kantoor in Antwerpen

Lombard Odier, de internationale activa- en vermogensbeheerder en private bank voor ondernemers en hun families, heeft gisteren een nieuw kantoor in Berchem geopend. Het hoofdkantoor van het bedrijf ligt in Brussel.

Met de opening van het kantoor in Antwerpen viert Lombard Odier haar 20-jarig bestaan in België en versterkt ze de nauwe banden met haar Vlaamse cliënten.

Het kantoor is verbonden aan het hoofdkantoor in Brussel en zal worden geleid door Steve Gheuens, een private banker met tien jaar ervaring bij Lombard Odier. Steve en zijn team rapporteren aan Geoffroy Vermeire, hoofd van Lombard Odier in België. België is, buiten Zwitserland, het enige Europese land waar Lombard Odier twee kantoren heeft, wat het strategische belang van ons land voor de groep benadrukt.