KDS LAMOTE STRAGIER ROESELARE KDS LAMOTE STRAGIER ROESELARE

Kortrijkse advocatenkantoor Lamote Stragier opent ‘bijhuis’ in Roeselare

KORTRIJK - Op 1 oktober opent het hoog aangeschreven Kortrijkse kantoor Lamote Stragier Advocaten een tweede volwaardige vestiging. De vlag wordt neergeplant in Roeselare. Er worden twee redenen gegeven voor de expansie. Het moderne kantoor in Kortrijk was met ondertussen meer dan 20 medewerkers volzet. Maar het is ook een keuze pro Roeselare dat strategisch gelegen is in het hart van de provincie, wat dus een bijkomend voordeel en een extra service oplevert voor het bestaand cliënteel uit het centrum en het noorden van West-Vlaanderen.

Lamote Stragier Advocaten werd in 2018 opgericht door ‘vrienden voor het leven’ Stijn Lamote en Bram Stragier. Het kantoor is gespecialiseerd in overnames, fiscaliteit en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft in ijltempo een zeer solide reputatie opgebouwd in het West Vlaamse ondernemersmilieu. Dit op basis van een even eenvoudig als uitdagend DNA: 100% klantenfocus, bereikbaarheid, hands-on aanpak en straight forward communicatie. Ontzorgen van de ondernemers.

Groeien met topprofielen

Het is de basis geweest voor de groei, van 4 naar 20 advocaten en van 2 naar 6 vennoten. Gezien de stijgende vraag binnen de regio, voorziet het kantoor een verdere groei naar 25 à 30 medewerkers.

Het nieuwe kantoor ligt op de centrale toegangsweg van Roeselare (Meensesteenweg 315). Er is een grote visibiliteit (net zoals de vestiging in Kortrijk – die uitkijkt op de gloednieuwe verkeerswisselaar R8-A19) en vlotte bereikbaarheid. Het nieuwe kantoor biedt plaats aan extra 15 mensen en beschikt over alle faciliteiten (ruime parking voor de deur, vergaderzalen, individuele bureau’s en ontvangstruimtes, open space offices).

Lamote Stragier Advocaten rondde recent ook de komst van een aantal ervaren topprofielen af om deze doorgroei meteen verder vorm te geven.