Ruben W

Ruben Willaert treedt toe tot breder concern

BRUGGE, BERINGEN -  Het Limburgse United Experts Group (UEG) kondigt met trots de toetreding aan van Ruben Willaert nv tot haar adviesgroep. Met deze samenwerking versterkt UEG haar expertise op het gebied van restauratie en archeologie. De komst van Ruben Willaert, een gepassioneerd ondernemer en een vaste waarde in de erfgoedsector, betekent een belangrijke uitbreiding van de diensten binnen UEG. Dit expertisebureau voert sinds jaar en dag restauratie- en archeologische opdrachten uit. Haar opgebouwde expertise in verschillende sectoren wordt nu verstekt met de blijde intreden van Willaert. Ruben stond ook aan de wieg van het ontstaan van het Vlaams Erfgoed Centrum in 2011.

Ruben Willaert nv is een vaste waarde in de erfgoedsector. Met een focus op restauratieprojecten en archeologische onderzoeken draagt het team bij aan het behoud van erfgoed.  Het team van een 40-tal medewerkers blijft vanuit Brugge werken waardoor UEG ook in het noorden van West-Vlaanderen (in Ieper was er ook al een bijhuis) een stevige poot krijgt. Het team van het Vlaams Erfgoed Centrum in Geel zal op termijn naar het hoofdkantoor van United Experts Group in Beringen verhuizen.

“Onze instap in de United Experts Group is een logische stap die ons toegang biedt tot een sterk netwerk”, aldus Willaert. “Deze samenwerking maakt ons niet alleen krachtiger, maar stelt ons ook in staat om onze positie in de markt te versterken en verdere groei te realiseren.”

United Experts Group is een toonaangevende adviesgroep, bestaande uit een brede groep specialisten die diensten aanbieden in diverse sectoren. De missie is simpel, zo luidt de slogan van het bedrijf: we willen ervoor zorgen dat ondernemers zich geen zorgen hoeven te maken over de complexiteit van wetgeving, fiscale vraagstukken of andere zakelijke uitdagingen. In plaats daarvan bieden we een heldere, concrete aanpak voor elke fase van hun onderneming.