Expertum Van links naar rechts: Janne Meijers, Bert Vanstechelman, Chris van Gerven, Sjoerd van Middelkoop, Ger Bekkers, Ron Alzer en Peter Dassen.

SAP-specialist Qrcus sluit zich aan bij Expertum Group

De Limburgse SAP-dienstverlener Qrcus vervoegt de Expertum Group. Deze samenwerking stelt beide bedrijven in staat om hun expertise te bundelen en een breder scala aan SAP-diensten aan te bieden, zowel in Nederland als België.

Qrcus, opgericht in 2001, staat bekend om haar diepgaande kennis van SAP-oplossingen op gebieden zoals Treasury, Finance & Controlling, Supply Chain en Business Intelligence. Het bedrijf werkt voor zowel regionale bedrijven als internationale multinationals.

Expertum is een toonaangevende SAP-partner in de Benelux en werd opgericht in 2006. Het bedrijf heeft kantoren in België, Nederland, Slovenië en Kroatië. In België liggen die in Erpe-Mere en Brussel. Eerder dit jaar ging Expertum al een samenwerking aan met Partners in Technology, waarmee het zijn positie in de markt verder versterkte.

De samenwerking met Expertum biedt Qrcus de mogelijkheid om haar gespecialiseerde kennis breder in te zetten binnen grotere projecten. Tegelijkertijd kunnen de klanten van Qrcus profiteren van aanvullende diensten die Expertum levert, zoals SAP S/4HANA, SAP Rise en het SAP Business Technology Platform.

Met de toetreding tot de Expertum Group wordt ook een wijziging doorgevoerd in het management van Qrcus. Ger Beckers treedt terug als bestuurder en zijn taken worden overgenomen door Janne Meijers en Peter Dassen, die recent toetrad tot de directie.