Voka+Open+Bedrijvendag_Innovatiecampus+Geel_Geel+(Antwerpen)+1

Geel-Meerhout wordt hotspot van Open Bedrijvendag 2024

Op 6 oktober organiseert ondernemersorganisatie Voka hun jaarlijke Open Bedrijvendag. Op die dag openen tal van bedrijven in Vlaanderen de deuren voor bezoekers. De regio Geel-Meerhout is volgens Voka dit jaar de hotspot van Antwerpen.

In de regio Geel-Meerhout openen dit jaar maar liefst zeven afzonderlijke bedrijven hun deuren op de Open Bedrijvendag. Daarnaast kan je op de Innovatiecampus in Geel nog 18 andere bedrijven terugvinden die daar deelnemen aan de Innovatiemarkt. Op het bedrijfsterrein van 51 hectare komen verschillende toonaangevende bedrijven uit de stad laten zien wat ze in huis hebben.

Daarnaast zet in Geel ook Horemans Keukens de deuren open voor het grote publiek. Daarnaast zijn Houtbedrijf Lavrijsen en Easy Systems, dat interne transportsystemen ontwikkelt, open voor het grote publiek. Ook collega-transportband ontwikkelaar Narviflex Groep ontvangt die dag bezoekers en Cultuurcentrum De Werft biedt nieuwsgierigen een kijkje achter de schermen.

In Meerhout zijn het Onstream Pipeline Solutions en inland containerterminal BCTN die op 6 oktober gasten zullen ontvangen.

Ook buiten de regio Geel-Meerhout zijn verschillende bedrijven te ontdekken in de Kempen. Zo zet onder meer maatwerkbedrijf A-Kwadraat de deuren op in Turnhout, Gierle en Hoogstraten.