heylen fieldtrust

Heylen Group neemt FieldTrust over en breidt cybersecuritynetwerk uit

Het Herentalse Heylen Group heeft Fieldtrust overgenomen, een verdeler van cybersecurity-oplossingen en -diensten. Voor Heylen Group is de overname van FieldTrust een strategisch belangrijke stap die de positie van de groep op het vlak van IT-distributie.

“Wij verwelkomen FieldTrust met veel enthousiasme in de Heylen-familie”, zet Heylen Group-oprichter Wim Heylen. “Deze overname past volledig bij onze visie. Dankzij de reputatie van FieldTrust als innovatieve speler is dit bedrijf de ideale partner om onze groei in deze dynamische sector te bewerkstelligen. Onze Connect+ divisie bestaat nu uit een netwerk van meer dan 1.500 resellers.”

“Wij zijn verheugd om de krachten te bundelen met Heylen Group”, stelt ook Bart Cuypers van FieldTrust. “Met dit partnership versterken wij onze slagkracht en kunnen we onze partners blijven voorzien van uitmuntende cybersecurity-oplossingen.”

FieldTrust zal in de toekomst nauw samenwerken met Smartworx, dat ook onderdeel van Heylen Group en distributeur van een breed gamma cloudoplossingen en server- en storage systemen is.

Financiële details van de overname werden niet meegedeeld.

Heylen Group is een industriële holding die in 2000 werd opgericht en intussen uitgroeide tot een holding met meer dan 35 bedrijven uit vier verschillende sectoren in de portefeuille.