Deuse – Team Hasselt kopie

Tongerse tweeling trekt met succesbedrijf naar Hasselt

De tweelingbroers Maxime en Julien Deuse, die in Luik een IT-engineeringsbedrijf met 40 werknemers runnen, vestigen zich met een bijkomend kantoor in Hasselt. Daarmee keren de zaakvoerders terug naar Limburg, waar ze vroeger nog studeerden, en vele opportuniteiten in de markt zien.

De broers Deuse groeiden op en studeerden in Tongeren. Ze rolden in de IT-wereld toen ze op 13-jarige leeftijd geen videogame kregen van hun ouders en dan maar beslisten om er zelf eentje te maken… Dat project leidde tot de ontwikkeling van een webplatform, dat ze al op jonge leeftijd succesvol in de markt zetten. Zodanig dat ze het verkochten aan een Amerikaanse speler in Silicon Valley. Na hun hogere studies aan de Universiteit van Luik, gingen ze daar van start met Deuse, een eigen bedrijf dat digitale oplossingen als apps en websites ontwikkelt. Ze ontwierpen onder andere de applicatie voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps en het nieuwe reserveringsplatform voor Pairi Daiza. Deuse groeide uit tot een succesverhaal, want de Luikse onderneming telt intussen meer dan 40 werknemers.

Om dichter bij de Vlaamse klanten te staan en de actieradius uit te breiden, richt Deuse nu ook op de Hasseltse Havermarkt een kantoor op. Daarmee keren de tweelingsbroers dus terug naar de roots uit hun studententijd. Thomas Dilissen, Business Unit Manager bij Deuse, krijgt de leiding over de nieuwe vestiging in Limburg. Hij krijgt meteen een volwaardig team achter zich dat alle nodige competenties verenigt.