JCI Leuven

JCI Leuven bekroond tot ‘Most Outstanding Local Organization’ tijdens Nationale Conventie van JCI Belgium

JCI Leuven heeft op de Nationale Conventie (NCN) van JCI Belgium, dat plaatsvond van 20 tot 22 september, de titel van 'Most Outstanding Local Organization' in ontvangst mogen nemen. Deze onderscheiding bevestigt de toewijding, inzet en impact van de Leuvense afdeling van Junior Chamber International op lokaal en nationaal niveau.

Tijdens het congres, waar leden van JCI-afdelingen uit heel België samenkwamen voor workshops, netwerkmomenten en inspirerende lezingen, wist JCI Leuven de jury te overtuigen met hun talrijke projecten en initiatieven. Deze prijs erkent de prestaties van de organisatie in de afgelopen jaren, waaronder hun succesvolle ondernemerschapstrajecten, gemeenschapsprojecten en samenwerking met lokale bedrijven en overheden.

“We zijn ontzettend trots op deze erkenning”, zegt Torben Gering, voorzitter van JCI Leuven. “Dit is een bekroning van het harde werk en de inzet van al onze leden, maar vooral van de vorige voorzitter Jo Nijns en zijn bestuur.”

Impact

JCI Leuven biedt jonge professionals en ondernemers een platform om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Hun impact reikt verder dan Leuven, met projecten die ook op regionaal niveau positieve veranderingen teweegbrengen.

“Onze organisatie heeft het afgelopen jaar een enorme groei en impact gekend, en dit motiveert ons om verder te bouwen aan een betere toekomst voor de gemeenschap in en rond Leuven. Alvast blij dat het harde werk van afgelopen jaar en jaren loont”, aldus Jo Nijns, past-president van JCI Leuven.

De prijs voor ‘Most Outstanding Local Organization’ is een erkenning van JCI Belgium en wordt jaarlijks uitgereikt aan de lokale afdeling die uitblinkt in het versterken van de missie van JCI: het bevorderen van positieve verandering in de samenleving door het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden bij jonge mensen.