klimaat parlement limburg

Groene CEO’s verzamelen in ’t kasteel

Bedrijven die inspiratie willen opdoen om verder te vergroenen, verzamelen op 11 oktober in Alden Biesen voor het volgende Klimaat Parlement Limburg. "We verwachten minstens 150 vertegenwoordigers van organisaties die maximaal willen inzetten op duurzaamheid en daarvoor willen deelnemen aan de kruisbestuiving", zegt mede-organisator Koen Meuwissen.

De duurzaamheidsproblematiek houdt veel bedrijfsleiders bezig. Ze weten echter niet altijd welke maatregelen ze nog kunnen nemen om hun producten, diensten, infrastructuur of wagenpark nog meer te vergroenen. Daarom leggen ze hun oor te luister bij elkaar, onder meer op het Klimaat Parlement Limburg. “Het is een bijeenkomst waar zo’n 150 CEO’s, ondernemers, wetenschappers en vrije beroepers samenkomen om hun expertise te delen”, zegt klimaatambassadeur Koen Meeuwissen. “Door ervaringen te delen en inspiratie op te doen komen ze dichter bij de oplossing van hun eigen klimaatvraagstuk en dragen ze een steentje bij aan het gezamenlijke duurzaamheidsobjectief.”

Het evenement is niet alleen een voorstelling van referentieprojecten, die worden gepitcht door vooraanstaande bedrijven, het is tevens een thematisch netwerkmoment voor de deelnemers.

“Geloof me vrij: er zitten heel wat pareltjes van voorbeelden tussen, die vast en zeker de aanwezigen zullen bewegen tot nieuwe inspanningen voor een verdere verduurzaming van hun activiteiten”, besluit de organisator. Voor meer info en inschrijvingen kan je klikken op deze link.