Succesrijk Netwerken 2019 Themabeeld

Tweede editie NEWTON Café inspireert Tiense ondernemers

Op 7 oktober 2024 organiseert NEWTON (NEtWerk Tiense ONdernemers) voor de tweede keer het NEWTON Café, een evenement dat lokale ondernemers in Tienen wil inspireren en ondersteunen. Het NEWTON Café biedt een platform waar interessante sprekers hun inzichten delen en ondernemers actief kunnen netwerken.

Tijdens deze editie verwelkomt NEWTON twee vooraanstaande sprekers: Stefaan Vandist en Kamal Kharmach. Stefaan Vandist zal zijn visie op duurzaamheid en toekomstverkenning delen. Kamal Kharmach, vooral bekend als comedian, maakt complexe economische onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk met zijn lezing ‘Economedy’.

Ondersteuning

NEWTON zet zich in om de ondernemers in Tienen te ondersteunen, de stadsdiensten te adviseren en de consumentenbeleving te verbeteren. Kersvers voorzitter Romuald Wairy: “Ondernemen in Tienen betekent voor ons bouwen aan economische groei met oog voor beleving en netheid. We zijn er niet alleen voor de handelaars, maar voor alle ondernemingen in Tienen. Wie lid wordt, wordt geïnformeerd over de businessmogelijkheden, maatregelen en wat er reilt en zeilt in het Tiense bedrijfsleven.”

Het Newton Café is gratis en enkel toegankelijk voor Tiense ondernemers via voorafgaandelijke registratie.