golfforum myx

Ondernemer breidt golfclub uit tot zakelijke ontmoetingsplek

Eddy Withofs, gekend als oprichter en eigenaar van loonsecretariaat CLB Group in Alken, investeert verder in de uitbouw van Golfforum Lummen. De ondernemer heeft de ambitie om de community te versterken, zodat de club ook op zakelijk vlak een interessant trefpunt wordt. Een mooi voorbeeld hiervan is het recente bezoek van MyX Business, een netwerk van Limburgse ondernemers die op een informele manier contacten met elkaar leggen.

Het was in oktober 2022 dat Eddy Withofs het beleid van Golfforum Lummen overnam van Emiel Vandepaer, die op dat moment al een kwart eeuw de voorzittershamer hanteerde. Withofs wist meteen zijn stempel te drukken op de club, en investeerde onder meer in het gebouw en de omkadering. “Het is heel belangrijk voor mij dat onze leden zich hier thuis voelen”, zegt hij. “Golf moet een onderdeel zijn van een goede work-life balans. Waar andere mensen na het werk gaan fitnessen of padellen, kunnen de golfliefhebbers hier de zinnen even verzetten. We willen ook naast de baan beleving creëren en ontmoetingen aanmoedigen. Daarom zijn we een laagdrempelige club, met een aanvaardbaar lidgeld, spelplezier voor alle niveaus en horeca die uitnodigt om contacten te leggen.”

Opportuniteiten

Een kolfje naar de hand van MyX Business, een netwerkcommunity die werd opgericht door Astrid Franco met als doel Limburgse ondernemers op een informele manier samen te brengen om te netwerken. Zij waren onlangs te gast bij Golfforum Lummen, en maakten er een geweldige avond van, met een initiatie door een golfpro, een sessie op de driving range, en een barbecue op het terras van het clubhuis. “We combineren netwerken met boeiende toespraken en leuke activiteiten, maar het hoofddoel is altijd om ondernemers te verbinden, zodat ze nieuwe zakelijke kansen kunnen ontdekken”, zegt Astrid Franco. “We doen dit door de juiste machting aan tafel te creëren en zorgen ervoor dat iedereen de kans krijgt om anderen te ontmoeten, wat cruciaal is om zakelijke relaties op te bouwen en in stand te houden.”

Samenwerking

De leden van MyX Business kregen tijdens hun bezoek aan Golfforum Lummen (Een activiteit die trouwens herhaald wordt op 2 oktober) meer informatie over de verdere investeringsplannen van Eddy Withofs. “We gaan inderdaad uitbreiden”, aldus de eigenaar. “De aanvraag voor 3 extra holes loopt, en ook de driving range willen we aanpakken. We werken verder aan het gebouw en installeren faciliteiten om het comfort van onze golfers en bezoekers te verhogen. Dit alles uiteraard met behoud van de familiale, informele sfeer. Bovendien gaan we ook ons netwerk buiten de club uitbreiden. We zetten samenwerkingen op met andere sportclubs en lokale verenigingen, wat de toegankelijkheid van Golfforum Lummen verhoogt. En zo bouwen we geleidelijk aan onze reputatie van gemoedelijk ontmoetingsforum voor elke golfliefhebber in Limburg.”