Baert Groep

Baert Groep breidt uit met overname van InterOffice

De Baert Groep, gespecialiseerd in alles wat met onderwijs en kinderopvang te maken heeft, zet een nieuwe stap in haar groei met de overname van InterOffice, een toonaangevende speler in de markt van kantoormateriaal.

Al sinds 1914 is Baert een partner voor scholen in Vlaanderen, van schoolmaterialen tot inrichtingsoplossingen. Met de overname van InterOffice breidt Baert haar aanbod uit naar kantoormateriaal en digiborden.

Lees ook: Heb jij een innovatief of spraakmakend product ontwikkeld? Schrijf je dan hier in voor onze Product Made in Awards

“Met de overname van InterOffice kunnen we een gezamenlijk assortiment aanbieden, dat in de toekomst via één platform beschikbaar zal zijn voor alle klanten”, klinkt het. Met de overname van InterOffice versterkt de Baert Groep haar positie op de Belgische markt, voor alles wat met onderwijs, kinderopvang en kantoor te maken heeft.

Familiebedrijf

De Baert Groep is een familiebedrijf in hart en nieren. Goele, Timme en Tom Baert zetten de traditie van hun grootvader Jozef Baert voort en bouwen met de overname verder aan de groei van het bedrijf.