bridgeneers digitaal vlaanderen

Bridgeneers benoemd tot nieuwe communicatiepartner van Agentschap Digitaal Vlaanderen

Het Leuvense Bridgeneers heeft opnieuw een samenwerking afgesloten met de Vlaamse Overheid. Deze keer zal het communicatiebureau het Agentschap Digitaal Vlaanderen voor minstens twee jaar bijstaan in hun communicatie.

“Een overheid moet niet digitaal handelen, ze moet digitaal zijn. We zijn heel blij dat Digitaal Vlaanderen ons deze nieuwe uitdaging toevertrouwt”, zegt managing partner Tine van Hove. “Als agency staan we helemaal achter hun missie. En zullen we ook al onze in-house expertise in de strijd gooien. We zijn dan ook heel trots op deze nieuwe samenwerking.”

Het Agentschap Digitaal Vlaanderen staat binnen de Vlaamse overheid in voor digitalisering en lanceerde in het verleden al projecten als mijnburgerprofiel.be en het contactcenter 1700. Ze staan ook in voor de digitalisering van elk departement binnen de Vlaamse overheid. Om de communicatie rond hun projecten vlot te laten verlopen, werkt het agentschap nu samen met het communicatiebureau. Bridgeneers werkte al eerder samen met de Vlaamse overheid en verzorgde zo tijdens de eerste helft van 2024 de communicatie rond het Vlaamse luik van het Belgisch voorzitterschap van de Europese Unie.

Bridgeneers ontstond in oktober 2020 als samensmelting van drie communicatiebureaus (Absoluut, Zulu en Lake Nimble). Intussen stellen ze meer dan 60 mensen te werk. Het communicatiebureau heeft naast Leuven ook een bijkantoor in het Shoreditch-district in Londen.