oud turnhout liever lokaal

Oud-Turnhout versterkt banden met ondernemers met project ‘Liever Lokaal’

Oud-Turnhout en ondernemers in de gemeente hebben de handen in elkaar geslagen om het lokale ondernemerschap meer in de kijker te zetten. Met een netwerkevent en het magazine 'Liever Lokaal' versterken ze ook de band tussen ondernemers en het gemeentebestuur.

“Liever Lokaal is meer dan alleen een initiatief. Het staat voor een gevoel, een sfeer van verbondenheid, gezelligheid, en bovenal kwaliteit”, zegt schepen voor lokale economie Bart Vermeiren. “Samen willen we het lokale gevoel versterken en de ondernemers de zichtbaarheid geven die ze verdienen.”

Tijdens het eerste ‘Liever Lokaal’-netwerkevent werd het magazine ‘Liever Lokaal’ voorgesteld. Het magazine vertelt het verhaal van lokale ondernemers in de gemeente en stelt hen en hun aanbod voor aan de inwoners. In de loop van de week ontvangt elke inwoner van Oud-Turnhout zo’n magazine.

Ook in de toekomst wil het gemeentebestuur van Oud-Turnhout blijven inzetten op lokaal ondernemerschap, met nieuwe netwerkmomenten, verbeterde infrastructuur en initiatieven die de ondernemers moeten ondersteunen.