gaethofs

Gaethofs sprint naar de zege: Belgisch kampioen!

Het team van Fietsen Gaethofs (Herk-de-Stad, Genk en Hasselt) heeft zich zopas gekroond tot de glorieuze winnaar van de Corporate Cycling Challenge 2024. De Limburgse fietsenhandel won het unieke fietsevenement na een intensieve finale in Oostende en mag zich de beste wielerploeg van alle Belgische bedrijven noemen.

De Corporate Cycling Challenge is een jaarlijks fietsevenement dat bedrijven de kans biedt om het sportieve avontuur aan te gaan en zich op een unieke manier te meten met andere teams. Het evenement vindt plaats op drie iconische locaties in België, waaronder Circuit Zolder, waar de préselecties werden gereden. De beste teams mochten meedoen aan de finale, die in Oostende werd betwist. De deelnemers worden getrakteerd op een combinatie van fun, teambuilding en een competitieve uitdaging.

In een zinderende finale wist Fietsen Gaethofs de eerste plaats te behalen, voor Fietsen Wildiers (dat overigens zopas een nieuwe vestiging opende in Heusden-Zolder). “Het was door een combinatie van strategisch rijden, uithoudingsvermogen en een onmiskenbare teamgeest dat we de overwinning wisten binnen te halen”, zegt Stefan Beerden, kapitein van het team. “Het is een hele eer dat we ons nu Belgisch kampioen mogen noemen. Het toont aan wat je kunt bereiken met sterke samenwerking en doorzettingsvermogen.”

Team Gaethofs is vastberaden om volgend jaar de titel met man en macht te verdedigen. Bedrijfsleider Inez Gaethofs heeft al beloofd om de troepen persoonlijk te gaan aanvuren…