Lead On-Lead Off Het team. Margot staat derde van rechts. Foto: Lead On.

De Strafste Onderneemster van 2023 lanceert nieuw bedrijf voor offline marketing

Na drie succesvolle jaren is online marketing bureau Lead On van Margot Missinne klaar voor een nieuwe grote stap: de oprichting van een tweede bedrijf dat zich gaat specialiseren in offline marketing. De jonge onderneemster won in 2023 nog de wedstrijd Strafste Onderneemster van Oost-Vlaanderen.

Lead On blaast intussen drie kaarsjes uit, telt momenteel 14 medewerkers en trok in 2022 in haar nieuwe kantoren in Erpe-Mere. Hier zal Lead Off, de naam van het nieuwe bedrijf, ook gevestigd zijn. Margot Missinne richtte Lead Off op samen met Kjell De Meester, Stef De Bremme en haar broer Gilles Missinne. Deze laatste leidt ook Annie Where.

Lees ook: Strafste Oost-Vlaamse onderneemster Margot Missinne (25): “Vrouwen worden vaak onderschat”

“De vraag van klanten om één aanspreekpunt te hebben voor zowel hun online als offline marketing kon niet onbeantwoord blijven”, zegt Margot. “Om dit professioneel aan te pakken zijn we op zoek gegaan naar de juiste expertise en hebben we dit ondergebracht onder een nieuwe vennootschap. De klanten kunnen dus vrij kiezen: alleen online (Lead On), alleen offline (Lead Off) of geïntegreerd in één aanspreekpunt voor beide expertises.”

“De online media, zoals social media, SEO en e-mailmarketing staan uiteraard niet los van de traditionele marketing inspanningen die bedrijven leveren. Hier denken we bijvoorbeeld aan events, drukwerk, reclame en pr. Als beiden hand-in-hand gaan, versterkt dat de resultaten”, besluit Margot.

De vier oprichters. Van links naar rechts: Margot Missinne, Kjell De Meester, Stef De Bremme en Gilles Missinne. Foto: Lead On.