’t Huis Zonder Naam kwam in 2019 in het nieuws toen de rechtbank hen verplichtte een andere naam te zoeken. Zaakvoerders Bert Jordens en Adeline Boden hadden de brasserie eerst ’t Fakkelhuis genoemd, maar door de verwarring met het restaurant De Fakkels in Sint-Truiden, moest er een switch gebeuren.
Tot op vandaag komt er nog veel volk in de zaak. Op zaterdagavond worden er tot 160 mensen bediend. Toch heeft Bert Jordens het faillissement aangevraagd. Donderdag draait ’t Huis Zonder Naam de laatste service. In Het Belang van Limburg haalt de zaakvoerder diverse redenen aan, zoals de hoge loonkost, de hoge BTW in horecazaken (vergeleken met supermarkten of pop-ups), de uitbreiding van flexijobs naar andere sectoren dan horeca, waardoor er minder geïnteresseerden zijn, de hoge energiefacturen, enzovoort. “Niet meer rendabel”, zo luidt de conclusie. Hij hoopt nog op een overnemer om tenminste enkele van de 10 medewerkers aan boord te kunnen houden.