IMG_5369

Evoke verwelkomt nieuwe pr-consultant

Het Brusselse PR-bureau Evoke verwelkomt een nieuwe kracht: Herlinde Rollez. In haar rol als pr-consultant zal Herlinde klanten ondersteunen bij hun strategische en corporate communicatie.

“We zijn erg blij om Herlinde in ons team te verwelkomen”, zeggen Jesse Huybrechts en Corneel Haine, oprichters van Evoke. “Haar diepgaande ervaring in overheids- en crisiscommunicatie maakt haar een waardevolle aanwinst voor zowel ons bureau als onze klanten.”

Herlinde begon haar carrière op het hoofdkantoor van cd&v en ontwikkelde al snel een specialisatie in overheidscommunicatie. Haar ervaring breidde ze verder uit als communicatieadviseur bij de minister van Binnenlandse Zaken, waar ze intensief samenwerkte met journalisten, beleidsmakers en andere stakeholders. Vanuit haar nieuwe rol begeleidt Herlinde de klanten van Evoke bij hun strategische communicatie, mediarelaties, crisiscommunicatie en mediatrainingen.

“Na drie goed gevulde jaren in de politiek heb ik besloten mijn professionele passie voort te zetten bij Evoke. De toewijding en expertise waarmee het team impact creëert voor hun klanten, spraken me enorm aan, net als de positieve en dynamische werksfeer. Ik kijk ernaar uit om samen met het Evoke-team ​ nieuwe successen te boeken”, besluit Herlinde zelf.